onsdag 17. februar 2010

Fem funn midt på jorden

Jeg har fått en utfordring fra gode Skattejeger'n. Jeg skal vise frem 5 av mine beste bruktfunn. Nå er ikke jeg en av dem som setter vekkeklokka på hver lørdag og jager avsted på loppemarked, så alle mine bruktfunn har kommet inn i hjemmet på andre måter. Faktisk har jeg ikke betalt et eneste øre for noen av de tingene som vises her. Finfint :)


Spisebordet vårt har vi fått av noen venner av foreldrene mine. Vi har til og med fått med to klaffer, sånn at bordet kan dekkes til kjempemange! Kanskje en gang kan stolene byttes ut med drømmestolene fra Eames...
Pusen Buffy trives godt under bordet.Den fine skinnstolen har vært vi arvet av besteforeldrene til mannen min. Vi har faktisk sofa og enda en stol i samme serie! Tror nok de må få gjøre sitt inntog i leiligheten også etterhvert, frem til da står de trygt plassert i mannen sitt musikkstudio.Settekassen er fra de samme besteforeldrene. Han hadde eget trykkeri, så denne settekassen har en gang inneholdt blybokstaver til trykking.Dette bordet har stått i huset når min farmor og farfar bodde her. Nå gjør det sin nytte igjen, mange år senere.Salongbordet vårt fant jeg på låven ved sommerhuset til foreldrene mine på sørlandet. Et par strøk med teakolje, så var det som nytt!Det er fint å omgi seg med gjenstander med historie, og som har vært i familien lenge.

Jeg gir utfordringen videre til gode Mari.

7 kommentarer:

 1. sukk jeg er forelsket... i den lille kommoden din :) stilig radio og :)

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har det, Maren! Det er så fint med settehyller, de minner meg om bestemor på Tjøme:)
  Håper alle har det godt!

  SvarSlett
 3. Hei:o)
  liker stilen din.her var det mykje forskjellig og gode ideer;o)
  ha en fin dag!
  kjersti

  SvarSlett
 4. Kjempefine ting! Jeg synes også tingene får ekstraverdi av å ha blitt brukt tidligere. Særlig av noen i familien! :-)

  SvarSlett
 5. ooooo..knakendes fin skinnstol!! Finfint hjem du har!! Liker det:-)

  SvarSlett
 6. Morsomme bruktfunn!
  Og veldig koselig utfordring å få.... :)

  SvarSlett
 7. Så fine bruktmøbler. Arvegods er topp! Likte stolen veldig godt. Har en lignende selv. Og helt lik settekasse har jeg også. Ser ut som du har et finfint hjem:) Og ja, løp og kjøp merkemaskin. Ikke dyr heller. Og kjempegøy!God søndagskveld til deg.

  SvarSlett