søndag 28. august 2011

DIY: Vimpelrekke i en fei

Gjør det selv!

Jeg har ikke fått hevet meg på husmortrenden sying enda, men vimpelrekke vil jeg ha! Jeg laget de enkleste enkle vimpelrekkene av litt avlagt gavepapir, hyssing og tape.

Er du og en av dem som synes det er stas med fint innpakningspapir og tenker at "herlighet det kan jo ikke bare kastes, jeg får sikkert bruk for det til noe!", men så bare hoper det seg opp i brukte-gavepapir-skuffen"? Det er jeg. Jammen fikk jeg brukt litt av det nå! Kjekt.Sortere. Fine farger! Soppene peker nedover, men pyttsann... det skulle jo gå fort dette her, gidder ikke klippe nye.

 Det er god underholdning for en liten gutt å se på at mor klipper. Og veldig gøy å få smake litt på. 
Jeg laget to vimpelrekker. Den ene fikk pynte opp en foreløpig litt tom plass på veggen (venter på å finne den "perfekte" hylla til å henge her).


Den andre får henge på barnerommet.4 kommentarer:

 1. Så flotte vimpler. De er virkelig dekorative og morsomme. Setter prikken over ién på en god måte.

  SvarSlett
 2. Veldig pent!

  Lurer på om dette hadde vært en fengende aktivitet i barneselskap? Hver gjest kunne lage en trekant med hilsen på?

  SvarSlett
 3. Så fine de ble :D Sånn gjorde jeg det og med vimpelrekken på barnerommet.. Jeg er ikke kløpper på symaskinen å ikke har jeg nok tålmodighet heller ;)

  SvarSlett
 4. Kjempefine vimpelrekker:) Jeg samler også på fint gavepapir og tapeter, fint å kunne bruke dem til vimpler også ja:) Har sydd noen av retrostoffer:)
  Trivelig blogg du har og med flotte bilder:) Jensemann ser ut til å være en riktig go'ing:)
  Blir følger jeg:)
  Trine:)

  SvarSlett