tirsdag 18. oktober 2011

Plass for vinskap og masse annet.

I Stavanger har vi veldig rart vær for tiden. I det ene øyeblikket regner det så voldsomt at det hamrer på vinduene, i det neste skinner solen sånn at jeg får lyst til å dra frem solsengen igjen. Det ble ikke solseng på meg i dag, men fikk utnyttet sollyset til å ta litt bilder. Da ble det litt bilder av gangen i påbygget vårt i dag.


Veldig fornøyd med at vi har funnet en plass til vinskapet, det har ikke vært lett! Men her står det ganske fint. Denne gangen fra stua fører ut til terassen og inn til Simens rom. På gulvet har vi lagt linoleum, veldig fornøyd med det. Fillerya kommer fra barndomshjemmet mitt. Kurven til strikketøy er fra BoConsept.I en nisje har noen bokhyller fått plass. De rommer masse dvder, blader og alt annet småplukk fra heimen. Nå har jeg nettopp organisert hyllene på nytt, og tenk det ble ei hel hylle ledig! Luksus! Hva skal inn der mon tro?


Vinskap, retro radio, Robex skål og vase fra Vietnam. Speilet bak er et Fretex-funn som jeg har malt.
Nå regner det igjen.

2 kommentarer:

 1. Og jeg er veldig fornøyd med at jeg har funnet deg og bloggen din ;)
  Ser du er Rogalending du også!
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Denne fine gangen har jeg staatt i!
  Har bladd langt bakover i bloggen din og funnet masse fint. Du spurte meg om hvilke stoler jeg ville ha, men jeg husket ikke navnet da: det er eames-stoler! Ser du ogsaa har de paa önkselista di og hadde linket til en fin artikkel hvor de hadde de i mange farger rundt ett og samme bord. Da fikk jeg neste lyst paa lere farger jeg ogsaa, men blir nok bare en. Men hvilken? nei det var det da... Ser bloggfrekvensen er like lav er som hos meg forresten!
  Hilsen Fröken Paris som ikke er innlogget...

  SvarSlett