søndag 20. juni 2010

Og ikke et øye var tørt...

Jeg må innrømme at en hel dag med bryllup på tv synes jeg er litt kjekt...


Det er stas å se alle de flotte (og mange mindre flotte eller alt for flotte) kjolene og alt oppstyret rundt. Brudgommen studeres etter tegn på store følelser - og dem var det mange av. Ikke et øye var tørt! (ihvertfall ikke hos meg)


Dette bildet måtte jeg rett og slett vise dere, ikke fordi bildet ble særlig bra, men fordi jeg har vært så heldig å fange et flott tv-øyeblikk! Sitatet til damen på skjermen er altså : "Det eneste jeg vil, er å få leve så jeg får se bryllupet hennes".  Og Victoria smiler så fint fra innrammet bilde i heimen hennes:) Fullt opptatt av kongehuset er jeg vel langt i fra...

Se forresten den flotte kabelen som ikke får plass i kabellisten under tv-en. Jaja, slikt må man leve med dersom man vil ha teknologien på plass.


Håper dere har hatt en flott helg, med eller uten bryllup! Jeg har en flott helg, for jeg er så glad for alle dere som er innom bloggen min og som legger igjen kjekke kommentarer! Det betyr veldig masse:)

1 kommentar:

  1. Heisann og takk for kommentar! Blogging må ikke bli stress nei. Så jeg orker ikke stresse! Så fint dere har det! Likte godt den gamle treesken!

    SvarSlett