mandag 1. mars 2010

Puff Daddy


Da var Puff Daddy på plass i midt på jorden - hjemmet også!
Oppskriften er fra fantastiske Pickles, selvfølgelig :)

 
Jeg brukte 18 nøster med Cortina ullgarn fra Sparkjøp.
Som fyll har jeg en dyne og en pute.

 

Snurp!

 

Ferdig.

 


 


8 kommentarer:

 1. så tøff! har lenge hatt lyst på en sånn, men ikke så lyst til å strikke den... har strikket halser fra Pickles. elsker den nettsida! kanskje jeg kan prøve meg på puffen i påska? Hvor lang tid brukte du? Rett frem på store pinner str?

  SvarSlett
 2. Wow! Så flott puff. Sånn vil jeg også lage!!

  Ja bilde mitt har jeg laget selv. Er Marimekkostoff ja, som jeg har stifet på en ramme (to lerreter egentlig). Det gjør seg godt i stuen vår på en stor hvit vegg.

  Ha en fin kveld..ikke så mye igjen av denne dagen gitt.. God natt ;)

  SvarSlett
 3. Nydelig farge på puffen!! Vi snakket akkuratt om fyll til slike her en dag, så nå fikk jeg svaret.. Dyne var jo genialt å ha inni..

  Bertby vitrineskapet ville jeg nok malt rammen på ja.. Sort høyglans synes jeg hørtes fabelaktig ut!

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott!! kanonstilig!

  SvarSlett
 5. FIN! Flinkaflinka! Sikkert lurt å bruke garn fra sparkjøp ja, så det ikke blir så vamvittig dyrt. Kult med Dymo! Sleng beina opp på puffen og trykk i vei på dymoen:)

  Bare gled deg til Amsterdam. Jeg bodde der i 2006, og elsker det landet. Skulle gjerne bodd der:) Om man har kort tid er ofte Negen Stratjes og Jordaan-området fint å være i. Lett og orientere seg, og det er veldig hyggelig der. Ellers så er det Kalverstraat, som er en av handlegatene. Der ligger blant annet HEMA som er en miks av Åhlens, obs, Nille, Rice og House Doctor på en måte. De har alt mulig rart, og det er billig! Perfekt. Der kan man godt tilbringe en time eller to:) hehe.

  God kveld til deg:)

  SvarSlett
 6. Flott puff du har strikket også :-) Kjempe grei oppskrift. Gøy når det går så fort. Teppet tok jo litt lengre tid, men det gikk jo greit med tykke pinner og tykt garn. Teppet er godt og varmt og ofte i bruk ;-)

  SvarSlett
 7. Oi - så flink du er!! Den ble kjempefin!

  IJ

  SvarSlett
 8. Så utrolig flink du er :) Herlig blogg har du :)

  SvarSlett